Una calda, una rece…

2 Comments
Unde pote ajunge tehnologia asta… parca nu mai are limite!!? Acum putem spune ca ne putem alege laptop-urile si in functie de anotimp! De ce spun asta… pentru ca de exemplu pe timp de iarna nu ma deranjeaza sa stau in pat cu laptopul in brate sa navighez pe paginile preferate si sa simt si caldura emanata de el, chiar imi place mult asta. Dar vara este o cu totul si cu totul alta poveste… nu suport caldura emanata de el, deja dupa 1-2 ore de folosire devine inconfortabil. Cum as putea impaca aceasta problema? O solutie, ar fi sa am in dotare doua notebook-uri. Vreau sa am parte de caldura iarna si de racoare vara 😛 Nu vreau sa renunt la nici una dintre optiuni!
Am inceput sa ma documentez de pe acum, ca sa merg si eu pe linia proverbului “Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie”. Sanie am, mai trebuie sa imi fac un car…
Citeam zilele acestea despre noul laptop K50, aparut de la Asus, cu un design termal special numit IceCool care tine caldura departe de mine chiar si dupa o folosire indelungata.

Pentru suprafeţele exterioare s-a folosit tehnologia Infusion, obţinându-se astfel un aspect revigorant cu motive vizuale de domino. Are si ventilatoare plasate strategic pentru a menţine temperatura suportului pentru mâini cu 25% mai redusă faţă de cea medie a corpului uman, chiar şi după mai multe ore de operare.
Se pare ca am gasit “carul” potrivit pentru mine, asa ca o sa apelez la vechii prieteni de la PC Garage. ASUS K50 ma va ajuta sa lucrez si sa gandesc la rece!

Acest articol a fost scris pentru concursul organizat de Pcnews.

2 Responses to “Una calda, una rece…”

  1. Imi place proverbul cu omul gospodar, mereu am vrut sa-l urmez, mereu mi-a fost prea lene…

  2. @ Iulia Mihai: Lenea este o trasatura de caracter a romanilor in special. Din 100 de romani, 90% sunt cuprinsi zilnic de lene 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.