Un cadou cat trei, pentru ea!

No Comments
Proba numarul 42 din concursul SuperBlog 2010 vine din partea celor de la ASUS cu urmatoarea cerinta: “Se apropie sarbatorile de iarna, moment in care Mos Craciun intra de obicei in crize de idei. Ce cadou ASUS ai dori sa faci celei mai dragi persoane tie? Explica alegerea ta intr-un articol, oferind si un link catre un magazin online unde acest produs este de vanzare.”
 In preajma sarbatorilor intodeauna incepe frenezia alergarii dupa cadouri, intodeauna dorim sa oferim persoanelor dragi din viata noastra, cel mai frumos cadou, care sa ii aminteasca mereu de tine. Cea mai draga persoana din viata mea este sora mea, pentru care in luna decembrie sunt mereu in cautara cadoului perfect. In aceasta luna am 3 motive pt care trebuie sa gasesc cel mai frumos cadou: unul ar fi felul in care ea il asteapta pe Mos Niculae, lustruindu-si frumos cizmulitele si asezandu-le nerabdatoare la geam,  felul in care impodobeste in fiecare an bradul alaturi de mine, cantand colinde pentru Mos Craciun, care mereu ii aduce cele mai frumoase cadouri si pentru ca in ajun de Craciun intodeauna ii cant cat de frumos pot eu… La Multi Ani, dupa care ii ofer cadoul pentru ziua ei de nastere. Bucuria care se citeste pe fata ei in aceasta luna nu are pret, de aceea, as face orice pentru a o vedea fericita!
Cum a crescut si a invatat foarte multe de la mine in domeniul calculatoarelor si al internetului , consider ca este vremea sa o surprind cu un cadou pe masura. M-am gandit ca pentru inceput un laptop micut, care sa se strecoare in geanta ei mare, ar fi perfect!
Acest laptop micut cred ca ar fi potrivit nu numai pentru sora mea, ci pentru toate persoanele dragi din viata voastra, care bineinteles stiu sa il foloseasca si care stiti ca si-ar dori asa ceva.
O sa il aleg pe acesta pentru ca are deja Windows 7 preinstalat, pentru ca este mai usor decat portfardul ei, pentru ca incape perfect in geanta ei mare, pentru ca este argintiu cum stiu ca-i place, pentru ca are o autonomie de pana la 8 ore in care ar putea butona la el linistita, pentru ca este potrivit cunostintelor ei de operare ale unui laptop si pentru ca… este cel care mi l-a aratat acum cateva zile, cand eu cautam ceva informatii despre un alt laptop Asus.
In momentul in care l-a vazut au inceput sa-i sclipeasca ochii si mi-am dat seama ca deja viseaza la el!
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.