Un alt fel de „recrutare” – Head and heart hunting

No Comments
Ati auzit de conceptul head and heart hunting? Pana azi nici eu, dar pare o chestie destul de interesanta, propusa de agentia de matchmaking UmbrellaforTwo. Este un concept adresat persoanelor din mediul business din Romania, care sunt in cautarea “jumatatii”.
Practic si mai pe scurt, iti faci un CV sentimental si vezi cu cine te potrivesti!
Selectia seamana foarte mult cu recrutarea pentru un job, UmbrellaforTwo preluand principiile de head-hunting din recrutare si transpunadu-le in aria sentimentala. Cei de la agentie te vor ajuta sa faci alegerea potrivita, cautand proactiv chiar si in afara bazei de date, in functie de cerintele si dorintele tale, garantand confidentialitate pe tot parcursul procesului de selectare.

 

Daca intr-o zi o sa primesti un telefon din partea unui consultant UmbrellaforTwo care te invita la o discutie spunandu-ti ca s-ar putea sa cunoasca persoana potrivita pentru tine, chiar daca initial te face sa zambesti, ulterior s-ar putea dovedi o propunere interesanta.
Daca iti doresti sa cunosti consultantii UmbrellaforTwo, poti sa-i contactezi direct sau este posibil sa-i intalnesti la urmatorul eveniment de networking la care participi.
Chestia poate fi utila pentru acest segment de persoane, care se stie bine, duc lipsa acuta de timp.
Categories: Advertoriale Tags: Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.