Toyota de ieri, astazi si maine!

No Comments
Am primit urmatoarea tema pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de PCNews: Cum explicati faptul ca Toyota este lider mondial al pietei auto?
 O tema interesanta, cu multe de spus si comentat pentru iubitorii de masini si pentru soferi in general. Pentru mine este mai dificila pentru ca sunt paralela cu domeniul masinilor, pentru mine toate masinile au 4 roti, un volan si o caroserie si te duc unde ai nevoie, cand ai nevoie. Sunt pieton convins, fara permis de sofer si fara sa fi incercat vreodata sa obtin acel permis.
Cum as putea explica aceasta tema… eu zic ca simplu si scurt. Toyota a ajuns lider mondial pentru ca au pus pret pe calitate si confort, iar aceste doua determinate esentiale au facilitat cresterea vanzarilor peste tot in lume, ajungand la 2,348 milioane de automobile vandute.
Cele doua filmulete de mai jos vorbesc de la sine.

Cu o istorie de peste 76 de ani, Toyota s-a impus pe piata mondiala a autoturismelor si nu numai. Toyota Motor Corporation a luat nastere in septembrie 1933, in orasul Toyota din Japonia si de atunci ne impresioneaza in fiecare an cu produse competitive care au cucerit intreaga lume, in special Asia si America. Cei de la Toyota sunt cunoscuti ca cei mai mari producatori de autovehicule, avand o prezenta importanta si in domeniul textil, producand razboaie de tesut automate si masini de cusut electrice. Orice produs care are motor de la Toyota prezinta din start cele doua elemente esentiale: calitate si confort in utilizare si manevrare.
In filmuletul urmator puteti vedea istoria automobilelor Toyota in imagini.

Toyota reprezinta tehnologia de azi pentru societatea de maine, ramanand astfel promisiunea calitatii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.