Top 10 – cei mai ciudati pantofi

No Comments
Nu stiu inca ce scop au avut creatorii acestor pantofi, daca s-au gandit la o latura practica sau estetica, daca ar cumpara cineva aceste creatii, daca pot fi facuti pe comanda sau doar in serie. Eu i-am adunat pe cei care mi se par cei mai trazniti. Iata-i:
1.Feet shoes
Halloween or what?! Insa e de apreciat simtul artistic si migala creatorului. Arata genial… pentru 31 octombrie.
2.Spike!
Pantofii seamana cu niste arici, dar, din fericire pentru iubitorii de animale, tepii sunt metalici. In aglomeratia din mijloacele de transport isi gasesc ei locul. Asa esti sigur ca nu te mai inghesuie nimeni!

3.Metalic shoes
Pantofi a la Revolutia Industriala. Constructia metalica, rece, perforatiile, niturile si bucatile masive de metal fac din acesti pantofi o combinatie ciudata de inedit si totusi comercial. Ma intreb daca fac bataturi…

4.Five fingers shoes
Cu acesti pantofi putem sfida legenda lui Yeti. Nu credeti ca un pantof marimea 50 ar putea fi considerant un “footprint” autentic? Ciudateniile acestea sunt create de “Vibram”, o firma de incaltaminte din Statele Unite, care se bat cu pumnii in piept ca pantofii lor sunt cei mai comozi. Dupa cum arata, NOT!

5.Crash-Boom-Bang Shoes
Se potrivesc de minune cu expresia “a da o palma cu piciorul”, doar ca de data asta e… pumn. Arata mai degraba a botosi si cu siguranta nu sunt multi care ar iesi cu asa ceva pe strada. Cat de mult trebuie sa-ti placa boxul?

6.CD-player shoes
Iata ca s-a inventat ceva si pentru cei care vor sa aiba muzica la picioare, la propriu. Designul reproduce celebrii Nike Jordan si au au talentul inascut de a canta. Ma gandesc ca sunt ideali si pentru cei prieteni cu playback-ul.

7.In-the-box shoe
Sunt din carton! Copiaza brandul “Adidas Superstar” si sunt mereu “ca scosi din cutie”. E bine, totusi, sa nu te prinda ploaia cu asa ceva.
8.Never-ending-shoe
Cu acesti pantofi impusti doi iepuri din acelasi foc: pantaloni si tenesi. Arata interesant, doar ca s-ar putea sa iti ia cam mult timp sa ii inchei. Strict interzis pentru cei cu resurse limitate de rabdare!
9.Yellow shoe
Par neterminati si cu siguranta sunt foarte incomozi. De fapt nu pastreaza prea mult din utilitatea unui pantof. Galbenul e in trenduri asa ca nu m-ar mira sa vad vedete mai naive incaltate cu asa ceva.

10.Black widow shoe
Daca facem abstractie de vaduva neagra tinuta captiva, pantoful pare rupt din Playboy. Secretul acestor gen de pantofi este ca lungesc silueta si mai ales picioarele, lucru mai mult decat necesar in industria pornografica. Cat despre paianjen, se pare ca e autentic. Si nu e viu!

Categories: Curiozitati, Haioase

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.