Tine-o ca fuge!

2 Comments

Acum 1 saptamana am facut greseala sa ii arat unui prieten un filmulet cu un joc care mie mi s-a parut foarte interesant, este vorba despre Dragon Age.

Amicul meu se pare ca a fost atat de incantat de el ca l-a achizitionat si il si joaca zilnic. Numai ca inceputul a fost greu, foarte greu chiar. Placa lui video nu il ajuta deloc. Nu zic ca nu putea sa dea detaliile la maxim… jocul se misca foarte greu si imaginile inghetau in momentul in care se intamplau actiuni ca in imaginile de mai jos:

Click pe poze pentru a le mari:Disperat nevoie mare, ca un gamer adevarat, mi-a spus ca daca tot i-am vorbit depre joc sa il ajut sa gaseasca o placa video cat mai buna ca sa poata rula si el linistit jocul si sa se bucure de el.
Duminica mi-a venit ideea sa ii recomand placa video despre care trebuie sa vorbesc in proba 45 de la concursul SuperBlog 2009 organizat de Pcnews. AMD spune ca ATI Radeon HD 5970 este cea mai rapida placa video din lume, oferind aproape 5 TeraFLOPS in putere de procesare, gratie celor 3200 procesoare de stream incorporate in procesorul grafic. Nu prea stiu eu ce inseamna toate chestiile astea dar se pare ca am facut un prieten fericit.


I-am spus ca trebuie sa aiba grija cand porneste PC-ul sa tina unitatea un pic in brate, ca sa nu fuga de pe birou, asta doar pana se acomodeaza cu noua placa video care este prea rapida.
Chiar el m-a anuntat azi ca a testat noua placa video de la ATI si nu mai are nici un fel de problema. Practic azi a descoperit Dragon Age sub o alta forma, mi-a spus ca in sfarsit simte ca se joaca cu adevarat si ca nu era constient de potentialul jocului sau ce detalii grafice superbe are acest joc.

2 Responses to “Tine-o ca fuge!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.