The Gods will rise upon…

3 Comments
Pe 25 septembrie 2009 s-a lansat in Romania simultan cu restul Europei un nou joc MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) de la NCsoft distribuit in Romania de TNT Games, care a revolutionat lumea jocurilor de acest gen. AION este un fantasy de mari proportii, cu un game-play de neegalat, avand o lume vasta, detaliata cu ajutorul motorului grafic CryENGINE (folosit in Far Cry).

In Aion jucatorii sunt impartiti in doua rase total diferite: The Chosen (Ingeri) si The Fallen (Demoni). Tower of Eternity este potralul care uneste cele doua dimensiuni, acesta fiind si poarta catre Abbys. Povestea jocului incepe in momentul in care Dragonii din Abyss, treziti la viata, incep razbunarea impotriva celor doua lumi. Conflictul inceput capata proportii epice si jucatorul incepe sa lupte pentru salvarea lumii careia ii apartine.
Nu numai povestea vi se va parea interesanta, veti fi totodata surprinsi de calitatea grafica oferita. Tot mediul de joc va fi captivant, veti putea urmari nivelul detaliilor fara precedent de la detaliile faciale ale personajelor, monstrii, armele, costumatia, efectele luminoase ale vrajilor,efectele meteo, miscarea frunzelor aflate in bataia vantului, spuma valurilor care se sparg la tarm, miscarea valurilor si multe altele

.

Jocul implementeaza si sistemul PvPvE (Player vs Player vs Environment), un sistem evolutiv de conflict unde jucatorii interactioneaza intre ei, cu mediul inconjurator, cu NPC (non playable character), dragonii fiind inamicii tuturor.
Pe scurt in jocul Aion vei avea parte de o grafica superba, lupte aeriene, o poveste epica cu un sistem player vs Player vs Enviroment, joc creat de producatorii lui Guild Wars.
Rolul meu in aceasta poveste este acela de a propune un scenariu pentru viitoarea versiune Aion. Pentru a scrie in detaliu toate ideile pentru questuri, iteme si toate cele mi-ar trebui vreo luna sa tot scriu, asa ca va ofer doar un rezumat.

In viziunea mea, Aion II va continua cu aparitia unei noi rase dupa ce Ingerii si Demonii vor triumfa in lupta contra Dragonilor. Aion II incepe cu cele doua rase reunite, bucurandu-se de acest triumf. In momentul caderii si ultimului Dragon din portalul care uneste cele doua lumi apare un caracter nou. Acesta face parte din noua rasa a Zeilor, rasa ce poate fi intalnita in ambele lumi. Caracterul are proprietati diferite in functie de lumea pe care o vei alege la inceputul jocului. Zeii vor aduce totodata misiuni noi, arme valoroase, item-uri pe care le vor putea folosi toate rasele. Zeii vor incerca sa uneasca cele doua lumi, insa aceasta incercare va fi fara succes in Aion II datorita rebeliunii dintre ingeri si demoni. Cu aceasta ocazie las o portita deschisa si pentru Aion III.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizata de Pcnews.

3 Responses to “The Gods will rise upon…”

  1. @Iulia Mihai Ideea mea nu prea se apropie de daci si romani…

    @e-Lari in engleza suna mai bine… The Gods 😛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.