Tara Fashion

No Comments
Intr-un articol de acum cateva zile v-am vorbit de magazinul online de haine Tara Fashion, care mie imi place foarte mult. Azi vroiam sa va vorbesc de ce mi-a placut mie sa descopar pe acest site in afara de hainele lor. Cel mai mult am apreciat Cabina de proba si Promotia saptamanii.
Cabina de proba mi se pare extrem de folositoare. Cine s-ar fi gandit ca voi gasi asa ceva intr-un magazin online. Acum este si mai simplu sa faci cumparaturile in stilul asta. Alegi hainele care iti plac si incepi sa le combini sa vezi cum se potrivesc. De exemplu eu am ales 2 camasi, 2 bluze,
2 fuste si o pereche de pantaloni si am inceput sa le “probez”. Ai doua optiuni care te ajuta in combinarea perfecta a hainelor: “muta dedesubt” si “muta deasupra”. Astfel am putut sa vad cum arata tinuta atunci camasa este bagata in fusta sau daca este pe dinafara.
Dupa ce ai gasit tinuta perfecta apesi un buton si vei gasi hainele in cosul de cumparaturi dupa care dai fuguta la “casa” si astfel hainele devin ale tale.
Dar inainte sa ajungi la “casa” eu zic sa te uiti bine, bine si la promotia saptamanii pentru ca vei gasi cu siguranta ceva dragut acolo, si la un pret mai mult decat ok. Tara Fashion iti ofera in promotia saptamanii 4 produse la preturi magice. Si inca un plus la aceasta promotie… mai aveti inca una. Cumperi de minim 490lei si platesti doar 245!

Spor la cumparaturi!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.