Se spune ca….

5 Comments

In Liban,e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.

In Bahrain, un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in p—- in timpul examinarii. Are voie sa o vada folosind o oglinda. Oare arata altfel inversata?

Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor. Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn. Cum dracu cu o caramida?

Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.

In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca. Sa vorbim cinstit acum: Exista oare un job mai beton ca asta in Lume?

In Hong Kong o femeie care, daca isi prinde barbatul cu alta femeie, e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr…numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel.
Ah, Justitia!!!

Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia … Daaarrrr…numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali. E logic,nu?

In Cali , Columbia ,o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora. Ti se face parul maciuca, in plus soacra stie de acum incolo ce valoreaza … scula ta.Wow,wow….

In Santa Cruz , Bolivia , este ilegal ca un barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au intamplat de a trebuit sa faca o lege pentru asta.

In Maryland , he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: Daca sunt vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca. (birouri,santiere..etc…etc…)

Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. De asta zambea Flipper tot timpul……….

Cel mai puternic muschi din corp e… limba… Periculos… orice comentariu…

Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea asta interesanta?

Fluturii degusta cu piciorul… ihhh…

Steaua de mare n-are creier… Cunosc si multi oameni care n-au….

Ultima….
Broastele tzestoase respira prin fund…. Oare gura le-o fi mirosind ?

Categories: Curiozitati, Stiati ca...

5 Responses to “Se spune ca….”

  1. Iarta-ma ca te contrazic asa, e Bahrain, in primul rand 🙂 In al doilea rand, Bahrainul e o tara extrem de libera, mai libera decat Romania, stiu ce zic 🙂 Asa ca, cine a scris chestiile astea, nu a fost prea informat

  2. Cam nimic din ce ai scris aici, dar trebuie sa recunosc ca ar fi interesanta faza cu decapitarea ptr masturbare :)) Stii cum se zice " loose your head, you got 2 anyway!"

  3. Super tare. Sper să nu te superi ca am preluat si eu articolul. Am pus si blog-ul tau ca locul de unde este luat 😀

  4. @ Iulia Mihai: Am corectat denumirea. Merci de atentionare. Da si mie mi se pare interesanta chestia cu decapitarea pt masturbare. Dar intrebarea este cum isi dau autoritatile seama cand se masturbeaza omul in propria lui casa? Poate este o lege pt cei prinsi facand acest lucru in public, sau o fi cate un om al legii in fiecare casa si urmareste ce fac locatarii? 😛

    @zazulina: Nu este nici o problema, ma bucur ca ti-a placut. Te mai astept pe HazLii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.