Reverie

No Comments

Pe 7 octombrie Asus a lansat noul laptop NX90 si tot atunci a fost propus ca tema la SuperBlog 2010. Un produs revolutionar, Asus NX90 este “un duet intre stil si sunet”.

Inainte de a scrie despre acest produs am hotarat sa rasfoiesc materialele puse la dispozitie ca sa pot scrie un articol documentat. Am rasfoit ce am rasfoit si m-am hotarat sa vizionez si filmuletul de prezentare al produsului, pe care il puteti vedea mai jos:
Dupa ce am vazut primele imagini din prezentare  primul lucru care mi-a venit in minte au fost cateva versuri ale lui Bacovia, citite  in timp ce ascult aceasta melodie:

The Piano – Amazing Short
In fericire
Sunt clipe cand toate le am…
Tacute, duioase psihoze –
Frumoase povesti ca visuri de roze…
Momente cand toate le am.

Iata, sunt clipe cand toate le am…
Viata se duce-n sir de cuvinte –
Un cantec de mult… inainte…
Momente cand toate le am…

Nu ma intrebati de ce mi-au venit in minte aceste versuri, pentru ca nu stiu sa raspund…  dar am zis ca e mai bine sa spun exact ce am avut in minte!
Asus NX90 a reusit sa ma duca cu  gandul direct la o simbioza intre sunet si imagine.
Acest laptop este dotat cu tehnologia SonicMaster care ofera un sunet de inalta calitate, avand boxele integrate direct in monitorul LCD. Laptopul este dotat cu noul procesor Intel® Core™ i7, USB 3.0, bluethoot 3.0, astfel oferind viteza de procesare si transfer.
Inca doua elemente de noutatea ar fi faptul ca este primul laptop din lume imbracat in aluminiu polizat si dispune de doua tuch pad-uri pozitionate strategic de-o parte si de cealalta a tastaturii.
Aceasta postare a fost scrisa pentru concursul SuperBlog 2010, etapa nr. 6
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.