Renumele Thomas Rosenthal

No Comments
– Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina?
– Folodind cutitele profesionale Thomas Roesenthal de la Real?
– Nuuuuuuuuu, in nici un caz asa.
– Dar cum?
– O ridici pur si simplu de pe oua!
Anul trecut va vorbeam despre promotiile fara egal de la Real, oferite de marca Thomas Rosenthal. Da tigaiile si vasele de gatit, de care nu se lipeste nimic… in afara de mine! De cand am intrat in posesia lor nu m-am mai dezlipit de ele, este o adevarata placere sa gatesti cu ajutorul lor.
Acum aceasta marca de renume ne pune la dispozitie o noua promotie disponibila numai in hipermarket-urile Real, din toata tara. Cutitele profesionale fara egal pot fi achizitionate cu o reducere considerabila de 70% prin acumularea de puncte bonus. Pentru fiecare 40 RON cheltuiti in oricare magazin Real, in perioada 23 septembrie 2010 – 9 februarie 2011, se primeste cate un punct care trebuie lipit pe cardul pe care il primesti la casa.
Cand ai reusit sa acumulezi 20 puncte poti sa iti alegi produsul pe care il doresti din aceasta noua colectie. Cele 9 produse din colectia “cutite fara egal” sunt insotite si de 3 accesorii utile in orice bucatarie. Bafta la colectionarea acestor produse de o calitate fara egal!

Aceasta postare a fost scrisa pentru concursul SuperBlog 2010 etapa nr. 4

Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.