Relansare de la AlaZerty

No Comments
Proba cu numarul 14 din concursul SuperBlog 2010 are urmatorul enunt: Cum ai promova relansarea site-ului Azerty.ro? Cum ai relansa tu acest site? Ai face un eveniment de lansare? Daca da, cum? Ce invitati ai avea? Unde ai organiza acest eveniment?
Azerty defileaza pe catwalk in hainute noi si ca orice magazin online care se respecta trebuie neaparat sa promoveze noua infatisare a site-ului. Aici voi veni eu cu cateva ideei, care sper sa fie puse cat mai curand in practica.
In primul rand eu sunt de parere ca un produs online, cel mai bine se promoveaza tot in mediul online. Asa ca pe pagina de fani de pe FaceBook voi pune un countdown care sa ne arate cat timp a mai ramas pana cand Azerty isi va schimba definitiv infatisarea. In sectiunea de fotografii as uploada poze care sa arate infatisarea magazinului online sub forma de “inainte si dupa”, care ar trebui sa scoata in evidenta utilitatea acestei schimbari de look, cat si functionalitatea mult imbunatatita a magazinului online.
As organiza cu aceasta ocazie si trei concursuri, pentru ca se stie ca atrag numerosi vizitatori si potentiali clienti, unul pentru cei care urmaresc Azerty pe canalul de Twitter , altul tot pe Facebook, dar in cazul al doilea ar trebui creata si pagina speciala in care puteti adauga prieteni.
Ideea primelor doua concursuri este destul de simpla, trebuie premiata a X-a persoana care va va urmari canalul de Twitter sau va deveni prietena pe Facebook. X-a persoana reprezinta cifra norocoasa care va fi  aleasa aleator sau in functie de un numar care pentru Azerty semnifica ceva important cum ar fi data sau anul infintarii magazinului online, numarul de angajati… in fine asta o vor stabili ei.
Al treilea concurs se va organiza pe pagina de fani Facebook si va consta in scrierea de review-uri pertinente despre noua infatisare a magazinului online. Review-ul care aduna cele mai multe like-uri va fi declarat castigator.
Dupa ce concursurile vor fi terminate as organiza si un eveniment social pentru angajatii Azerty la care invitati de onoare vor fi si cei 3 castigatori ai concursurilor. In functie de numarul de persoane invitate as recomanda ori un cocktail intr-o locatie deosebita, iar daca numarul invitatilor nu depaseste 25 persoane, as recomanda o degustare de vinuri facuta de un somalier expert, care din propria mea experienta lasa amintiri placute tuturor.
Pentru mai multe detalii stiti unde ma gasiti 🙂
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.