Real ne ofera promotii fara egal!

No Comments

Azi am completat talonul cu 25 puncte pentru noua promotie de la Real. Saptamana viitoare ma duc sa imi aleg produsul din gama Thomas Rosenthal. Daca nu stiati despre promotia care se desfasoara in reteaua de Hypermarket-uri Real, va pot spune eu.
Mergi la Real si iti faci cumparaturile ca de obicei. La casa pentru fiecare 40 ron cheltuiti primesti un punct. Tot de la casa eu am primit si un talon pe care trebuia sa lipesc punctele. Cand ai cele 25 de puncte primesti reducere de 70 ron la orice produs din gama Thomas Rosenthal.
Inca nu m-am hotarat ce anume sa aleg. Mie sincer imi plac toate si mi-ar fi de folos in bucatarie, mai ales ca imi place sa gatesc dar sa am si ustensile moderne si rezistente. Gatitul devine o adevarata placere cand ai ustensilele perfecte.

Simpaticul  bucatar si critic de la Cireasa de pe Tort, Horia Virlan recomanda aceste produse care se pare ca sunt foarte populare in SUA, Japonia si Marea Britanie, toate fiind produse dintr-un material anodizat dur a cărui principală calitate este durabilitatea.
 
Abia astept sa le incerc!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, proba nr.6

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.