Razbunare pe facebook :)))

1 Comment
Cum sa ai asemenea lista??? :))))

Foarte putini stiu identitatea personajelor din aceasta poveste, însa razbunarea unui pusti american pe sora sa a stârnit hohotele de râs ale internautilor din toata lumea.

Pe scurt, iata cum stau faptele: un baiat pe nume Chris, care nu pare sa aiba mai mult de 14-15 ani a dosit în camera sa un pachet cu 12 doze de bere. (Ni s-a întâmplat tuturor macar o data…) Din nefericire, sora lui, Katie, a aflat si, normal, l-a turnat parintilor. Efectul: Chris nu mai iese nicaieri cu prietenii timp de trei luni. De la scoala se duce direct acasa.

Evident, Chris a cautat o cale sa i-o plateasca surorii sale. Si a reusit cu vârf si îndesat: pustiul a descoperit în camera surorii sale o lista cu toti cei cu care fata se cuplase, cu aceia cu care dorea sa fie si, mai ales, cu detalii picante. Chris a scanat pagina cu pricina si… a postat-o pe Facebook – cu tag-uri puse la toti baietii din lista, plus toti cei pe care îi mai stia. Ce a iesit vedeti mai jos (traducerea se afla în josul fotografiei). Poate ca nu a fost cea mai eleganta razbunare, însa rezultatul si comentariile fac toti banii…


Katie avea o lista cu zece nume de baieti si “obiective”, cu trmen de îndeplinire luna aprilie 2010. Ne abtinem de la traduceri complete, dar ar trebui sa stiti ca “finger” înseamna “deget”, “HJ” e prescurtarea lui “hand job” (“lucru manual”, pentru cei mai sfiosi), “kiss” e sarut, “titty bang” se refera la atingerea sânilor, “V-card” înseamna, literal, “card de virginitate” (adica sexul iese din discutie), iar “he ate me out” se refera la practica sexuala cunoscuta si sub numele de cunnilingus.

Replica lui Chris scos pe tusa pentru trei luni, e absolut mortala: “De vreme ce în urmatoarele trei luni tot ce fac acum si în viitor implica statul în fata calculatorului, m-a gândit azi la o mica razbunare. (…) Acum câteva zile m-am decis sa plec la vânatoare prin camera ei si am gasit ceva special ascuns în sifonier. Chestia asta o sa-mi faca urmatoarele doua luni si jumatate suportabile.

Doamnelor si domnilor… sora-mea e o curva.”

Iar comentariile, cum spuneam, fac absolut toti banii:
Adrian (primul de pe lista fetei): “De tinut minte: nu te cupla cu Katie”

Nathan: omg (“oh my God!”)

Brian: HOLY SHIT (nu e cazul sa mai traducem)

Britney: Chris, chiar cred ca ar trebui sa stergi asta, e FOARTE gresit, din FOARTE multe puncte de vedere. Din partea ta e un gest nesimtit. Din capul locului, TU esti de vina pentru ca aveai bere în camera. Încearca sa cresti si sa te maturizezi si sa nu mai fii un NESIMTIT.

Katie (sora lui Chris): STERGE CHESTIA ASTA ACUM! CE DRACU E CU TINE?!

Chris: Si ce-o sa faci? O sa ma spui mamei si tatei ca ti-am pus lista cu m…i pe facebook? Du-te sa le zici.

Katie: TOATA LUMEA, STERGETI-VA TAG-URILE! CHRIS, STERGE TAG-URILE, ALTFEL TE BAT RAU. STERGE POZA ASTA ACUM!!!!! RASPUNDE LA TELEFON!

Chris: Îmi place facebook cum îti place tie p…a.

Sursa

Categories: Haioase

One Response to “Razbunare pe facebook :)))”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.