Propunere de promovare

No Comments
Rasfoiam un catalog de la Altex zilele trecute si am observat o promotie foarte simpatica care anunta lansarea sistemului XgameV5, cu o promotie simpatica pentru fiecare cumparator. Daca achizitionezi acest sistem in perioada sarbatorilor, participi la un concurs cu premii instant, in magazin sau virtual pe site-ul lor. Invarti roata si castigi garantat si pe loc, produse IT!
Ideile de genul acesta atrag de obicei cumparatorii, cu toate ca sistemul s-ar vinde si fara un premiu suplimentar la ce dotari are.


XgameV5 contine cel mai accesibil procesor de pe piata, cu patru nuclee! Producatorul este AMD si ne ofera procesor AMD Athlon II X4 cu o frecventa de 2,6GHz, placa de baza M4A78LT-M LE, memorie RAM tip DDR 3 de 2048MB (o poti extinde pana la 8192MB), un HDD incapator de 500GB, placa video ATI Radeon HD4650 cu memorie video de 1024MB, placa de sunet VIA VT1708S High Definition Audio, DVD-RW, retea Atheros PCIe Gigabit LAN si o gramada de porturi.

Toate acestea le puteti cumpara la pretul de 1699.90 lei , sistemul venind insotit si de o tastatura & mouse, asortate culorii negre a sistemului. La asa sistem nu iti ramane decat sa te joci, sa te joci … si sa te joci, sa te joci… si parca mai era si … sa te joci!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, Organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.