Produsele Alaska

1 Comment
Proba cu numarul 28 din concursul SuperBlog 2010 vine de la Real Hypermarket Romania cu urmatoarea cerinta:
“Real- Hypermarket a lansat o noua gama de produse electrocasnice mici, sub brandul propriu Alaska. Redacteaza un articol in care sa ne prezinti opinia ta cu privire la aceasta gama de produse. In ce masura o consideri utila, oportuna, diferita de alte branduri? Ce alte produse ai dori sa regasesti in gama de electrocasnice mici Alaska? Este aceasta suficient de dezvoltata?”
REAL impresioneaza placut inca odata prin lansarea gamei proprii de produse electrocasnice mici, sub numele Alaska. Aceasta gama surprinde prin calitate si prin pretul redus, fata de produsele oferite de firme prestigioase la preturi exorbitante, care nu se justifica deloc.
Gama contine o multitudine de produse cum ar fi cafetiere, fierbatoare electrice, prajitoare de paine si sanwitch-makers, aparate pentru preparat mancarea, mixere, blendere, storcatoare de fructe, cuptoare cu microunde, gama de ingrijire personala, fiare de calcat sau gama de climatizare si incalzire.
Dupa ce am vizualizat fiecare produs in parte si am facut si comparatii de preturi  si de specificatii tehnicie, cu alte produse “de firma” prestigioasa, am ajuns la concluzia ca se merita sa investesti in produse din marca Alaska. Nu inteleg de ce ar trebui sa platesc cu 200-300 ron mai mult pe o cafetiera, cand o pot cumpara cu doar 44.99 Ron si pot pot avea parte de tot acelasi numar de cesti de cafea, la fel de bune, preparate in acelasi timp cu acelasi consum de curent.Mi-as dori daca se poate ca pe viitor, aceasta marca sa cuprinda si produse pentru coafat, cum ar fi placi de indreptat parul, perii rotative si ondulatoare; produse de idena – periude electrice pentru dinti; si gama de ingrijire personala sa fie suplimentata cu aparate pentru masaj facial si aparate pentru manichiura.

Numele produselor ALASKA, dupa parerea mea trebuie interpretat asa: Aceste Lucruri ASperia Koncurenta Acerba!
Categories: SuperBlog 2010

One Response to “Produsele Alaska”

  1. […] Orice experienta este o calatorie aparte si de aceea cu aceasta ocazie vreau sa va vorbesc despre calatoria fara egal a celor de la Real. Anul acesta Real Hypermarket Romania a implinit 5 ani in care a dovedit cine este si ceea ce poate. Tot timpul Real este aproape in calatoria oamenilor prin viata si le ofera absolut tot ce au nevoie in aceasta lunga aventura. Ba chiar au reusit dezvolte si un sistem de loializare care este foarte apreciat de consumatorii de produse cumparate de la Real. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.