Pisicuta nimanui!

4 Comments
Azi de dimineata in jurul orei 9, cand am plecat spre job, mi-a iesit in cale gemotocul din pozele de mai jos. M-am mirat ce era cu el acolo in mijlocul drumului, m-am uitat dupa Pisi Mama si nu am vazut-o.  Am mutat pisicul in gradina blocului ca sa nu il calce cineva in picioare sau cu bicicleta… pt ca este tare mic, cat palma mea si nu cred ca are mai mult de 3 saptamani.
Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul:
Ghemotocul de blanita ataca cu inversunare frunzele din jurul ei si cand m-a vazut s-a zbarlt toata, ca un arici… pufos, daca pot spune asa. M-a analzat un pic dupa care mi-a dat de inteles ca ma place 🙂 
Dupa ce am scarpinat-o dupa urechi si am mangaiat-o sub barbie eram deja cele mai bune prietene. Am stat cu ea vreo 10 minute dupa care mi-am adus aminte incotro trebuia sa merg eu 😛
Cine doreste sa il adopte cred ca inca il mai gaseste pe Soseaua Oltenitei, la 20 de metri de benzinaria Agip. Nu stiu daca este fetita sau baietel, nu m-am uitat, dar dupa figura pare a fi fetita.

Categories: Ale mele, Animale

4 Responses to “Pisicuta nimanui!”

  1. frumoasă micuța… pare așa speriată
    … și cum să nu se împrietenească cu o iubitoare de feline, ca tine ?:)
    hugs:)

  2. Cum sa nu fie speriata cand treceau atati giganti pe langa ea si putea oricare sa o calce in picioare, se confunda cu asfaltul! Sa speram ca a luat-o cineva si este bine acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.