Paris, je t’aime!

No Comments
Un nou concurs este lansat de RFI (www.rfi.ro). In aceasta toamna ai surpriza de a putea castiga un week-end prelungit în doi la PARIS, în intervalul 26-29 noiembrie. 

 

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa descoperi cat mai multe cuvinte cheie pe care sa le trimiti zilnic prin email. Aceste cuvinte le poti afla ascultand RFI sau rasfoind site-ul. Cuvintele cheie trebuie trimise in perioada 19 octombrie – 13 noiembrie prin email la adresa concurs@rfi.ro. Emailul trimis pentru concurs trebuie sa contina cuvintul cheie, ziua in care a fost difuzat, numele si prenumele concurentului si un numar de telefon.
Va exista un singur castigator, care va fi anuntat in data de 16 noiembrie 2009. Acesta va beneficia din partea RFI si de un card de acces in muzeele pariziene. Excursia castigata este in valoare de 3600 ron si consta in transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur pentru 2 persoane, cazare 2 nopti in Paris la Hotelul Beaugrenelle in camera dubla cu mic dejun inclus si doua carduri de acces in muzeele din Paris.

Ceilalti doi finalisti vor primi cate un premiu in valoare de 249 ron, reprezentand un mp3 player 4 Gb Sony.

Regulamentul complet al concursului si informatii mai detaliate gasiti aici.

Orasul iubirii si al luminilor va asteapta!
Bafta la concurs 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.