Operatiunea salvarea omenirii!

No Comments

Viziunea mea pentru salvarea lumii este extrem de simpla.

As plasa bombe in parlamenul si guvernul fiecarei tari, toate conectate la laptopul meu Asus K50IJ-SX004, stiti ca v-am mai vorbit de acest laptop… te ajuta sa gandesti si sa lucrezi la rece. As urmari momentul in care stiu ca respectivele cladiri sunt pline cu “alesii” poporului si as incepe operatiunea de salvare.

Pe birou as avea un glob pamantesc mare pe care l-as ivarti cu ochii inchisi punand degetul fara sa ma uit pe o anumita locatie. Asa pot afla continentul cu care incep salvarea prin apasarea butoanelor corespunzatoare fiecarei locatii. As face treaba organizata, termin cu un continent, mai invart glogul si tot asa pana distrug tot ce inseamna politicieni, guvernanti, demnitari si presedinti de stat.
Raul trebuie taiat de la radacina, nu? Cel putin eu asa am stiu!

PS. Sunt o persona foarte pasnica care isi doreste pacea si bunastarea in lume. Nu vreau sa mai vad copii suferind de foame si tot felul de abuzuri, nu as vrea sa mai vad oameni chinuiti si toate nedreptatile care se intampla in lume. Suntem sclavii sistemului si a celor ce ne conduc!
Nu as vrea sa mai existe bogati si saraci, bogatia in bani nu reprezinta nimic, as vrea ca toti oamenii sa fie bogati sufleteste si sa se inconjoare cu iubire si respect pentru semenii lor. Doar asa putem fi oameni in adevaratul sens al cuvantului! Iubirea te face mai bun!Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009 organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.