O lume minunata in care veti gasi parinti si copii !!!

No Comments
Am gasit o lume a celor pitici si totodata a celor mari. O combinatie placuta si extrem de utila, o grafica prieteneoasa, atractiva, frumos colorata, intuitiva si cu un continut de exeptie pentru copii, totul sub stricta supraveghere a parintilor, chiar si atunci cand acestia nu sunt pe langa prichindel. Cum? Simplu! Aveti posibilitatea sa dezactivati anumite optiuni din site si puteti limita chiar si perioada de joaca a copilului la calculator.

 

Strengari.ro este un portal educational, cultural si de relaxare. Aici puteti gasi jocuri online interactive, magazin cu obiecte virtuale, care pot solicita imaginatia copilului dvs., categorie speciala unde copii pot gasi  referate pentru toate ciclurile de invatamant (gimnazial, liceu si chiar facultate). Totodata daca nu stii la ce gradinita, scoala sau liceu sa iti trimiti copilul, aici le vei gasi pe toate in functie de judet si oras.
Partea distractiva a site-ului ma atrage si pe mine, care nu mai sunt de mult timp un copil! Mi-a placut sa rasfoiesc povesti cu imagini, povestioare scrise de piticuti, ghicitori, proverbe adaugate de utilizatori, teste de inteligenta, perspicacitate, cultura generala sau doar teste hazlii, diverse cluburi, anunturi, retete,  filmulete cu si despre copii, poezi si diverse alte activitati pentru cei mici.  La categoria activitati pur si simplu am uitat ca sunt la job si am inceput sa colorez, sa desenez, sa imi dau seama de diferentele dintre imagini, sa ma joc cu tot felul de labirinturi…. ce mai, pentru o ora m-am simtit iar copil. Totul a mers atat de simplu, mi-am ales imaginile pe care am vrut sa le colorez, le-am printat si m-am apucat de treaba. Dupa ce am terminat de colorat cateva imagini am invatat sa il desenez chiar si pe Piu. Pacat ca atunci cand eram mica nu exista asa ceva!
Cei care detin site-ul ar putea imbunatati anumite categorii, adaugand mai multe articole, desene, informatii. Oricum sunt sigura ca vor exista si mai multe articole cu cat vor veni mai multi utilizatori!
Categories: Advertoriale Tags: Tags: , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.