Noul look atrage si o relatie noua!

No Comments
Un look nou atrage cu siguranta si o relatie noua si mult imbunatatita…. cu clientul! Sper ca nu va gandeati si la altceva, doar vorbim lucruri serioase aici.
Domnilor si doamnelor dragi rog sa imi permiteti a va aplauda si a va felicita pentru eforturile depuse, pentru noua hainuta oferita magazinului virtual, care sincer imi place, dupa care sa acceptati si cateva critici, pentru ca altfel eu nu pot fi EU.
DA imi place combinatia de culori pe care ati pus-o in practica, este ca atunci cand iti vopsesti parul si prin nuanta de vopsea folosita obtii un rezultat extraordinar care da stralucire fetei sau care scoate ochii, tenul in evidenta… la fel ati facut si voi acum. Ati reusit sa va puneti in valoare ce aveti mai bun. 
Acum magazinul online are mai mult stil! 
Imi place ca incepeti sa investit mai mult in retelele de comunicare, acum vad ca aveti pe facebook mai multi fani decat la articolul precedent, twitter-ul merge din ce in ce mai bine si nu aveam cum sa nu remarc blog-ul foarte organizat care are aceleasi hainute noi cu ale magazinului virtual. Investitia in comunicarea online, eu zic ca este una foarte importanta care, ajuta mult in cresterea prestigiului.
Mi-a placut si surpriza organizata de Azerty.ro si Microsoft, chiar o gasesc utila si amuzanta in acelasi timp, doar ca filuletul cu NU sunt destept, nu este foarte realist. Va scriu de pe un calculator cu absolut toate licentele posibile si imposibile si va spun drept, ca oricat de original ar fi windows-ul tot se mai blocheaza calculatorul din cand in cand.
Cum nu ma pot abtine, trebuie sa va spun si cele cateva critici pe care le am, in speranta rezolvarii cat mai rapide, pentru ca nu necesita foarte mult efort. Dupa renovari este normal sa faci si mici retusuri.
In header aveti un meniu nefunctional. Cred ca ar fi mult mai uitil daca in spatele simplelor cuvinte ar exista si link-uri care sa duca la respectivele categorii: Azerty: Laptop | HDD externe | Calculatoare | Multifunctionale | TV LED | Servere | Compnente pc| Monitoare
In subsolul paginii aveti acel scrollbar caruia eu una nu ii vad rostul, chiar ma enerveaza pentru ca de fiecare data, daca vreau sa vad intreg magazinul pe pagina, trebuie sa derulez un pic bara, care este exact in plus. Eliminarea ei este primordiala.
Probabil daca acel scrollbar va fi eliminat nici nu s-ar m-ai pune in discutie aceasta a treia observatie. Footer-ul nu este aliniat cu restul paginii, dar ma repet, asta este doar din cauza existentei scrollbar-ului acela enervant.
Diferentele se vad cu usurinta de la prima accesare a magazinului online!
Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2010.
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.