My way – Blogway

5 Comments
Proba numarul 29 din concursul SuperBlog 2010 vine de la Hostway Romania cu urmatoarea cerinta:
“Povesteste-ne intr-un articol scris pe blogul tau ce te-ar convinge sa folosesti Blogway?”In primul rand trebuie sa va explic ca Blogway este singurul serviciu de blog instant cu domeniu .ro si gazduire inclusa la pretul de 4.5 euro pe luna. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi numele care sa te reprezinte, sa platesti taxa lunara si instant ai acces la interfara de lucru., la tutoriale video ajutatoare si la peste 400 de template-uri care sa iti personalizeze cat mai atractiv si profesional blogul. Toate serviciile care ti le ofera sunt foarte avantajoase si  la un pret decent. 

Prima data am aflat de ei anul trecut prin septembrie, pe cand scriam articole pentru SuperBlog 2009 si de atunci pot spune ca aud din ce in ce mai multe persoane vorbind despre ei, ceea ce inseamna ca s-au facut cunoscuti si apreciati in domeniul online. 

Ce m-ar determina pe mine sa folosesc Blogway? In primul rand profesionalismul de care dau dovada cand intereactionezi cu ei, suportul tehnic pe care ti-l ofera 24/7/365, si asta o pot spune dupa ce a trebuit sa interactionez cu ei prin luna martie, anul acesta.
De multe ori am dorit sa imi trec blogul pe domeniu .ro si de cand am auzit de Blogway am vrut sa lucrez cu ei, dar din pacate domeniul pe care il vreau nu este liber si  cum sunt tare incapatanata m-am decis ca numele blogului sa nu il schimb.
Daca printr-o minune imi vine in minte o idee sclipitoare de nume  pentru domeniu.ro care sa reprezinte blogul HazLii nici nu as mai sta pe ganduri cu mutatul. Stiu ca as avea suportul lor permanent.


Keep up the good work Blogway!

Categories: SuperBlog 2010

5 Responses to “My way – Blogway”

  1. Multumim frumos si ne bucuram sa stim ca apreciezi Blogway. Iti tinem pumnii sa iti vina o idee faina de nume si te asteptam 🙂

    Succes in concurs!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.