Monitoarele LED Asus MS & ML

No Comments
Proba numarul 32 din concursul SuperBlog 2010 vine din partea ASUS cu urmatoarea cerinta:
“Care este componenta cu care intri cel mai des in contact, cand lucrezi pe calculator?…
Cat de mult conteaza pentru tine monitorul? Cat de multa importanta acorzi designului, specificatiilor tehnice, functiilor eco, etc?
Dupa ce m-am gandit cateva secunde mi-am dat seama ca cea mai importanta comonenta cu care intru cel mai des in contact este monitorul. Nu mouse-ul si nici tastatura. Degeaba as avea cel mai bun sistem sau cea mai buna tastatura sau mouse daca nu as avea si un monitor. Nu as putea sa fac nimic la un calculator fara un monitor!
Experienta in fata unui calculator poate fi placuta sau neplacuta in functie de tipul de monitor din dotare. Poti avea parte de dureri de cap, culori sterse, rezolutie mica si lipsa de spatiu in cazul vechilor monitoare CRT sau poti avea parte de o experienta ergonomica si interesanta alaturi de noile monitoare LED ASUS MS si ML.
Primele lucruri pe care le vei observa la aceste monitoare sunt designul ASUS Ergo-Fit, exclusivist si modern in acelasi timp, plus calitatea si claritatea imaginii. Nu vei avea parte de dureri de cap sau de usturimea ochilor nici dupa folosirea indelungata. Au o rata de contrast de 10.000.000:1 pentru redarea imaginilor in culori cat mai vii si apropiate de realitate.
Sunt compatibile Full HD (1920×1080), au un raspuns de 2ms (GTG) si au parte de conectivitatea HDMI.
Aceste monitoare ultra-subtiri, cu o grosime de doar 16,5mm, datorita tehnologei LED, va vor oferi o experienta grafica unica despre care v-am mai povestit! Sunt prietenoase cu mediul  inconjurator, nu contin mercur si consuma cu pana la 45% mai putina energie.
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.