Mi-am dorit si am primit!

4 Comments
In sfarsit am reusit si eu sa capat bani pe degeaba… in fine nu chiar pe degeaba pentru ca am dat pe ei 5 lei si toata inspiratia mea in numerologie. Se pare ca de data asta numerele au fost de partea mea si mi-au adus un premiu frumusel de 50.00 de euro. Spre surprinderea mea cand am ridicat banii, in toata hartogaraia semnata era si o clauza care spunea ca nu pot beneficia de bani decat daca primul lucru cumparat cu ei este o masina. Asta da clauza… parca toti s-au pus pe mine si imi spun mereu “-Ia carnetu, – Hai ia carnetu, -Sper ca anul asta o sa iei si tu carnetu!”. Nu ca as fi facut scoala vreodata :))
Oricum este preferabila situatia asta, sa ai bani, sa ai masina dar sa nu ai carnet. Mai rau era sa am carnet si sa nu am cu ce… In fine dupa ce m-am pierdut in tot felul de ganduri despre ce am si ce nu am sau ce ar fi trebuit sa am sau sa nu am… mi-am adus aminte ca este cazul sa imi cumpar masinuta ca sa pot cheltui linistita banii castigati.
Intrebarea este ca sa imi iau? Vreau ceva micut dar puternic, consumul de combustibil sa fie scazut, sa aiba un design modern, forme frumoase, rotunjoare, si bine definite, ceva cu care sa ma strecor printre toate celelalte masini mari din traficul si-asa aglomerat al orasului, ceva ecologic ca totusi imi pasa si de acest aspect, ceva albastru pentru ca este culoarea mea preferata… ahh si vreau sa aiba neaparat 5 usi pentru ca am eu o fobie pentru cele cu 3… nu le suport, deh fiecare cu piticii lui.
Acestei descrieri se potriveste doar noul model Toyota Yaris. Daca o cumpar prin oferta Optimo o iau la 9999 euro si imi raman si o gramada de bani de cheltuiala. Decizia a fost luata. Da, voi lua noua Toyota Yaris albastra. Sigur o sa fim cele mai bune prietene, de nedespartit!
Acum pot sa visez deja la cate plimbari o sa facem impreuna, prin cate locuri frumoase o sa ma duca si cum o sa ascultam impreuna muzica preferata. Pana atunci ne mai desparte doar permisul auto…
Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009 organizat de Pcnews.

4 Responses to “Mi-am dorit si am primit!”

  1. Pt mine aceasta mi se pare mai mult decat OK. Nu imi plac masinile mari si nici cele de fite. Si daca nu ar fi Toyota Yaris, mi-as alege un Volkswagen Polo sau Golf. Nu cred ca mi-as permite sa intretin un jeep, mercedes sau bmw.

  2. Masinile japoneze sunt preferatele mele. Chiar daca colosi precum Mercedes sau BMW sunt preferati de unii, totusi o “japoneza” e mult mai sportiva si mai atragatoare 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.