Marti 3 ceasuri rele!

2 Comments
Azi din cauza unor cereri de schimb de link m-am cam enervat si am hotarat ca eu fiind stapana… tai si spanzur pe aici, dupa bunul meu plac si nici nu sunt obligata sa accept mofturile anumitor persoane in ceea ce priveste schimbul de link. Daca eu vreau… va adaug, daca nu … NU !
Va dau si exemplu: Primesc cerere de schimb de link, adaug persoana cu cele 2 link-uri , la fel si respectivul pe mine. Dupa doua saptamani primesc mail ca sa il adaug, acelasi mesaj ,gen mass… dupa alte trei zile iar mesaj sa il adaug…  Eu nici nu mai figuram pe blogurile lui. Asa ceva nu tolerez! Cap sec, tu chiar nu tii o evidenta pe unde iti imprastii mailurile?
Cu aceasta ocazie am facut curatenie printre link-uri si am sters tot ce nu avea reciprocitate, fara cateva exceptii. Am mers pe incredere pana acum, de acum mergem pe verificare. O data pe saptamana, sau mai des… sau cand am eu chef voi verifica fiecare schimb de link, asa ca sa nu va plecati pe-o ureche si sa spuneti… lasa ca poate nu ma prinde. Nu vreau sa fac pe politista cu voi, aici este vorba doar de bun simt!
De acum ca sa intrati in categoria “Schimb de link” sau “Utile” trebuie sa indepliniti cateva conditii minime si de bun simt:

– minim PR 3
– minim 150 vizitatori unici pe zi

NU accept schimbul de link cu site-uri / blog-uri cu: filme online, jocuri online, barbie, masinute, tractorase si alte joculete de genul mini-clip, poker & casino online, pitzipoance & cocalari sau manele.

Cei care sunt deja in lista mea si nu intrunesc cerintele vor ramane atat timp cat hotarasc eu. 
Cei care de acum incolo doriti Schimb de link” va rog sa lasati un comentariu numai in sectiunea Parteneriat! In orice alt loc lasat, NU va fi aprobat si nici nu va voi raspunde.

PS: Si un filmulet funny ca sa va treaca supararea… ca prea v-am speriat :))

Categories: Ale mele

2 Responses to “Marti 3 ceasuri rele!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.