Marcile proprii – Real

1 Comment

Ca orice hipermarket care se respecta, Real a lansat de ceva vreme marcile proprii. Aceste marci sunt accesibile orcarui tip de cumparator. Achizitionand produsele cu marci proprii din magazinele Real poti ajunge la o reducere de 30-50% fata de pretul altor produse similare, existente pe piata (alimentare si nealimentare).

Cele 4 marci proprii de la Real sunt:

TIP – Majoritatea produselor TIP sunt realizate cu ajutorul furnizorilor nationali (peste 90%). Astfel puteti cumpara produse de uz curent la cele mai mici preturi si calitate excelenta. Aici pot sa va dau si doua exemple personale.
1. Mi-am cumparat dischete demachiante marca Tip, ultima data cand am facut cumparaturile in Real si eram foarte grabita si neatenta. Cand am ajuns acasa si am scos cumparaturile mi-am dat seama ca nu am cumparat ce luam eu de obicei.  Eram sceptica… privind in primul rand calitatea lor, ma gandeam ca la cat de ieftine au fost, calitatea o sa fie direct proportionala cu pretul. Am zis hai sa le incerc daca tot le-am luat. Pot sa va spun cat se poate de sincer ca am fost placut surprinsa sa constat ca sunt excelente, m-am inteles foarte bine cu ele si am facut totodata si economie.
2. Pastele din aceasta gama le cumpar de ceva timp. Chiar nu este nici o diferenta intre cele tip si celelalte existente pe piata, sau poate singura diferenta se poate vedea la pret…

Real -QUALITY: brand de calitate superioara la un pret mai bun. Acest brand ofera o alternativa la produsele de marca.

 
Real – BIO: calitate organica certificata la preturi atractive. Ofera produse ecologice la preturi mai reduse fata de omonimele lor. Produsele BIO sunt 100% fără conservanţi si fara a fi modificate genetic.

Real – SELECTION: calitate desavarsita pentru un client pretentios si gurmand, produse achizitionate la pret avantajos!

La Real ai calitate la preturi neasteptate!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009 organizat de pcnews.ro – proba nr. 7

One Response to “Marcile proprii – Real”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.