IT MYRIA X GAME V4

No Comments
Deschid usa si intru. In sfarsit am ajuns acasa, dupa o zi grea de munca. Nu apuc bine sa imi dau haina jos ca aud din sufragrie vocea lui Adi:
– Firar el sa fie, nu il mai suport! Mama lui de calculator…
– Adi ce se intampla? Ce ai patit?
– Nu mai suport rasnita asta de PC… uff nu mai pot de nervi!!!
– Schimb-l, ca este deja depasit… spun eu cu o voce plictisita, era a nu stiu cata oara cand se repeta episodul acesta. Pariu ca si de data asta o sa ma intrebe ce sa isi ia, parca eu as fi magazin IT.
– L-as schimba chiar si acum, dar nu stiu ce sa iau, vreau un calculator performant, care sa nu mai faca atatea probleme cand ma joc, vreau sa ma relaxez, nu sa ma enervez. Ce sa iau? Si acum as merge sa cumpar altul… dar ce pot sa iau la un pret rezonabil, maxim 1500 ron? Oricum, nu are rost sa te intreb iar pe tine ca nu prea le ai cu tehnologia…
– Cred ca as putea sa iti recomand eu ceva, am tot auzit vorbindu-se despre el si se pare ca este laudat de toata lumea.
– Mda.. asa sunt toate laudate, ce ar avea asta in plus fata de altele??
– Hai mai, nu ai auzit de Sistemul IT MYRIA X GAME V4? Din denumire iti poti da seama ca asta este ce iti trebuie tie.
– Hmmm si ce are in plus fata de celelalte? Cu ce ma poate convinge sa il cumpar?
– IT MYRIA X GAME V4 are procesor Athlon II X2 240, aparut anul acesta, memorie RAM DDR2 – 4GB, frecvaenta de 2,8GHz care functioneaza atat pe X86 cat si pe X64. Placa video de la ATI o sa te dea gata, este HD2450 cu 1024MB memorie, adica triplu fata de cat ai tu acum, cu o rezolutie optima de 2560×1600 si un hard disk de 500GB… adica cu mult peste cei 80 de care dispui tu in momentul de fata. Mai are si DVD-RW si dispune de urmatoarele porturi: 2 x USB, 4 x USB, 1 x Iesire Audio Stereo, 1 x Intrare Audio Stereo, 1 x Intrare Microfon, 1 x S-Video/TV-Out, 1 x DC-in, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x PS/2, 1 x Serial, 1 x Paralel. Aaah si vine insotit si de o tastatura si mouse care inca nu au facut baie in Cola 😛
– Iulia, suna…
– Suna bine nu? 🙂
– NU!
– Cum adica nu????
– Vroiam sa spun… suna la magazin si spune ca venim acum sa il luam.
– De ce?
– Cum de ce??
– Aah sa il luam… adica vrei sa il cumperi chiar AZI?
– Te inteleg ca esti obosita de la servici, dar incearca sa te concentrezi. Il vreau neaparat azi si unde pui ca imi mai raman banii sa iti fac cinste si cu o cafea buna cum iti place tie!
– Sa stii ca are si garantie 2 ani!
– M-ai convins de mult, mergem sa il luam! De cand mi-ai spus de memorie si placa video stiam ca azi mergem la cumparaturi 😛 Hai pune repede geaca pe tine! Ce bine ca nu ai apucat sa te descalti… castigam timp asa!


Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.