Intre lege si ratiune

No Comments

Telegrama,

Londra, 9 decembrie 2009.
Draga sotie aman sosirea mea acasa cu 2 ani. A aparut ASUS G51J 3D, primul notebook din lume cu NVIDIA® 3D Vision. Trebuie sa il testez.

Sentinta divort 9 decembrie 2012, concluzii:
Paratul Ion Ionescu are castig de cauza in sentinta de divort nr. 236 din 10 decembrie 2009, intentata de Lila Ionescu. Acesta nu a dat dovada de abandon familial, iar motivul testarii noului laptop, care poate sa redea efecte 3D realiste, nu este un pretext intemeiat in acest divort. Paratul Ion Ionescu, nu a facut decat sa ajute in progresul tehnologiei si al aplicatiilor multimedia. Datorita lui a aparut pe piata noul joc special creat pentru ASUS G51J, Atlantis – Regatul disparut, care pune in valoare toate calitatile si performanta acestui laptop. Pentru mai multe detalii despre acesta, cititi anexa nr. 1 la dosar sau vizualizati urmatoarele materiale foto si video:

Contestatie la sentinta de divort nr. 236 din 10 decembrie 2012.
Stimati oameni ai legii, va rog sa rejudecati rational temeiul acestui divort. Semnat fosta Dna. Ionescu.

Raspuns la contestatie:
Judecatorul nu va poate raspunde la acesta contestatie in tip util, decat daca il contactati in jocul Atlantis-Regatul Disparut. Poate fi gasit in a 2-a dimensiune din cele 3, imediat ce treceti prin Portalul Apelor, de obicei vine la Turnul Legii din ora in ora si raspunde la nickname-ul Power-Judge. Pe parcursul calatoriei in Atlantis va rugam folositi harta din dotare pentru a evita ratacirea sau intalnirea cu personaje malefice. Rolul nostru inainte de orice altceva este sa salvam si sa dezvoltam aceasta lume mirifica si sa aparam atlantidienii. Semnat Aprentice

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.