Imi place…

2 Comments
Pentru proba numarul 18 de la concursul organizat de Pcnews am de analizat site-ul de haine online Quelle si sa spun ce imi place.
Deschid site-ul si primul lucru care imi place este ca se incarca instant. Layout-ul este ok, culorile nu obosesc ochii, ofertele speciale ies in evidenta, modalitatea de cumparare este explicata pe intelesul tuturor, ofera informatii clare despre conditiile de livrare, plata, garantii sau despre returnarea produselor. La categoria serviciu clienti observ ca pentru suport gasesc telefoane fixe, mobile, fax si email. Sunt mai mult decat suficiente dar ati putea totusi sa includeti si un serviciu de online suport (chat).
Incep sa navigez prin “raioanele” magazinului sa vad ce imi poate oferi… Shop-ul online are haine pentru ea, el si copii, accesorii pentru locuinta, casa & gradina, aparate electrocasnice, produse pentru sport & timp liber si produse de sezon cum ar fi cele din categoria Mirajul Craciunului. Apreciez faptul ca aveti reduceri de pana la 70% si diverse promotii, cu toate ca nu este sezonul lor.
Mi-a placut faptul ca aveti la categoria haine pentru ea si un style guide, care mi se pare foarte folositor. Pot alege dintr-o gramada de stiluri cum ar fi british, french, spanish, scotish… totusi mi-ar fi placut sa gasesc si stiluri mai exotice din asia, africa sau brazilia. Mi-ar fi placut sa imi pot cumpara de exemplu si produse care au ceva din culturile indiene (sari) sau japoneze (kimono).
La categoria casa si gradina am gasit ceva interesant, folie oglinda wenko. Preferam sa se dea totusi la metru… asa sunt restransa de cei 58×150 cm. Ma gandeam sa imi pun aceasta folie pe tavan in dormitor πŸ˜€
Hopa… ceva si pentru pisicuta mea, un centru de joaca, foarte util. Asa probabil as scapa cu canapeaua si fotoliile intacte si pisi nu si-ar mai infige gherutele peste tot.
Am rasfoit site-ul pe toate partile si pot sa trag concluzia ca aici gasesti de toate pentru toti!

2 Responses to “Imi place…”

  1. ai si pisicuta πŸ˜€
    pff interesant si cu acea folie πŸ™‚ ca sa vezi cand vine bau bau noaptea la tini πŸ˜‰

  2. Cand m-am hotarat sa fac articolul referitor la quelle, am aruncat o privire pe site-ul lor, si am observat ca este foarte bine organizat… asa ca am cam dus lipsa de idei :))
    Ai scris destul de bine, bravo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.