Fotografie fantastica

No Comments

Aceasta este cea mai fantastica fotografie facuta vreodata. Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23 -a saptamana.

Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana. In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei, efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului.

Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului. Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut la 28 decembrie 2006. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnerabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie fatul a fost lasat in uterul care a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.

Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.Categories: Fotografie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.