Filme favorite

1 Comment
Proba 30 de la concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews spune asa: Scrie un articol cu tema: “Vrei sa-ti faci un blog colectiv cu inca 2 prieteni. Propune o tema si convinge-i sa scrie despre ea.”

Chestia asta chiar am facut-o acum cateva saptamani cu Invizibilul, unul din concurentii la SuperBlog.

Nu suntem inca alti doi prieteni, suntem doar doi prieteni. El a vrut sa faca un blog cu si despre filmele lui preferate si mi-a spus daca vreau sa postez si eu din filmele mele preferate. Totul a fost scurt si la obiect, nu s-a dus munca de lamurire sau convingere, pur si simplu a fost un acord sa scriem despre ceva comun, care ne face mare placere. Puteti vizualiza blogul nostru, Filme Favorite, aici.
Blogul este la inceput asa ca nu are foarte mult continut adaugat, dar il vom dezvolta treptat. Tin minte si acum seara in care vroiam sa alegem domeniul sau tema sau background-ul pt blog… vreo ora intreaga am incercat diverse chestii pana cand nu mai vedeam prea clar daca sunt patratele sau cerculete. Poate ca era bine sa fi apelat la serviciile oferite de Hostway, dar pierdeam toata distractia din acea seara.
Atat timp cat ai cu cine sa te intelegi si exista interese comune, totul poate fi posibil!

One Response to “Filme favorite”

  1. lasa ca am reusit noi pana la urma … chiar daca am zabovit ceva vreme a fost destul de interesant ce a iesit 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.