Ei au nevoie de noi…

No Comments
Marti pe 8 decembrie dupa ce am iesit de la munca am fost la Real Vitan sa fac cateva cumparaturi. Dupa ce am pus totul in cos, ma indreptam spre parcare cand am vazut un cub mare din plastic transparent in care am vazut pachete cu zahar, orez, faina, dulciuri, ulei si o gramada de alte alimente. Pe cub era si un banner care spunea ca aceste alimente sunt destinate programului Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane organizat de lantul de Hipermarket-uri Real. Am zis in gandul meu “- Uite o in sfarsit o campanie buna, dar oare cui sunt destinate acele alimente?”

Cum sunt o persoana curioasa din fire a doua zi am cautat informatii pe internet despre aceasta campanie.

Real cu cele 23 de magazine, sustine campania organizata de Crucea Rosie Romana. Trebuie donate alimente greu perisabile care vor ajunge la familiile cu venituri extrem de mici. Pana acum 1996 de familii au fost ajutate. Voluntarii au distribuit pana acum pachete cu alimente, cantitatea totala depasind 45.459 de kg de alimente. Pachetele contin alimente de baza precum ulei, zahar, faina, malai, orez, paste fainoase, conserve de carne sau peste, conserve de legume, biscuiti si alte produse alimentare. Pana la sfarsitul anului, peste 6 000 de persoane vor beneficia de sprijin din partea Bancii de Alimente.
Cu siguranta, saptamana viitoare cand voi face alte cumparaturi, am sa donez si eu cateva alimente. Sper sa donati si voi!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.