Descopera noua tehnologie alaturi de Asus

No Comments
Majoritatea notebook-urilor ASUS din ziua de astazi vin cu functii multimedia avansate. De la decodarea HD si conectorul HDMI pana la cipurile de sunet cu tehnologie SRS Premium Sound si boxele Altec Lansing, mai toate modelele se dovedesc ca sunt talentate la tot ce se numeste multimedia. Intrebarea este “Cum ai profita la maxim de toate aceste functii cu un notebook ASUS alaturi de tine?”
In primul rand un laptop devine un accesorii personal, il simti aproape de tine si stii ca este doar al tau, este jurnalul tau de bord. Il personalizezi cum iti doresti si el te rasplateste prin inalta calitate.

Cu dotarile performate ale noilor laptopuri poti beneficia la maxim de muzica, filme in orice format inclusiv full HD, jocuri de ultima generatie, operarea diverselor programe utilitare sau de grafica, conectarea gadgeturilor, socializarea prin intermediu web cam-ului care insoteste aproape toate notebook-urilor Asus si tot ce va mai trece prin cap. Posibilitatile de folosire sunt multiple.
Dupa ce in atatea probe am analizat si am discutat despre laptopurile de la Asus, cred ca microbul m-a prins si pe mine si sper sa reusesc sa imi fac cadou de Craciun laptopul mult dorit, ar fi primul 🙂
Cu Asus nu voi gresi in alegerea facuta, acum sunt sigura!

Aceast articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.