Concurs AMD

3 Comments

Sunt Alexandru Amdeus, profesor de informatica si diriginte pentru prima data. Clasa mea, 5A, este formata din 30 copii deosebiti, inteligenti si dornici de a invata lucruri noi. Laboratorul de informatica este dotat doar cu 15 calculatoare de generatie veche pe care deabia ruleaza MS office-ul si cateva programe si jocuri rudimentare. Oricum pentru a-i invata lucruri de baza sunt deajuns, dar ca sa ii pot instrui conform timpurilor in care traim mi-ar trebui calculatoare mult mai performante. Pana cand ministerul invatamantului se va hotara sa aloce resurse si pentru aceste trebuinte voi incerca sa fac cumva incat sa le incropesc niste sisteme … de bun simt.

Pentru ca din septembrie si pana acum am reusit sa ma imprietenesc cu elevii si sa ii fac sa-si doreasca orele mele m-am gandit sa ii recompensez intr-un fel. Am vorbit cu cei de la AMD si am reusit sa obtin o sponsorizare pentru desfasurarea unui concurs pentru micutii mei. Concursul nu este complicat si premiile sunt consistente. Acest concurs se va desfasura in timpul orei de dirigentie pe o perioada de 1 luna. La sfarsit cel care va avea punctajul cel mai mare va castiga. Probele concursului sunt urmatoarele:
1. Raspunderea la o lista de intrebari primita de la sponsori cu tema “Noile tehnologii in materie de procesoare si avantajele acestora”.
2. Obtinerea celui mai bun scor la un joc, pe calculatoarele din laboratorul de informatica.

Premiile puse la bataie sunt urmatoarele:

Locul I: AMD Phenom II X3 740,

Locul: II: AMD Athlon 64 X2 775,

Locul III: AMD Phenom II X4 820.

Pentru ca AMD si-a dat seama cat de necesare sunt calculatoarele in educatia elevilor, vor oferi laboratorului de informatica si 15 sisteme perfomante, pentru a le inlesni educatia informatica.

Jocul ales pentru concurs este chiar celebrul MARIO !
De ce Mario? Pentru ca este extrem de distractiv si pentru ca alt joc mai nou nu functionaza pe calculatoarele din laborator.

Fie ca cel mai bun sa castige!!!Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Categories: SuperBlog 2009

3 Responses to “Concurs AMD”

  1. Vreau si eu sa particip la concursul tau, sa castig procesorul AMD Phenom II X3 740. Cred ca rupe in Undercover :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.