Coltul meu online!

No Comments
Proba numarul 19 din concursul SuperBlog 2010 vine din partea celor de la Hostway Romania cu urmatoarea cerinta: “Povesteste-ne intr-un articol scris pe blogul tau ce inseamna sa fii blogger si cum vezi tu blogosfera?”
 Blogger este considerata acea persoana care detine un blog si care scrie constant articole despre diverse teme, dupa placul fiecaruia. Dar de aici incep si diferentele intre bloguri de calitate si cele de duzina, bloguri de nisa sau bloguri generale. Blogosfera este practic alcatuita din toate aceste bloguri la un loc, este comunitatea celor care au ceva de spus in mediul online si nu numai. Blogosfera nu trebuie perceputa doar ca o partea a mediului online pentru ca aceasta nu se opreste doar aici. Banuiesc ca stiti despre toate intalnirile si workshop-urile care se desfasoara in mediul offline, fiind foarte binevenite.
 
Blogul meu consider ca este unul de nisa, facand parte din blogurile de divertisment, cu o vechime de peste 3 ani, cu vizitatori fideli si infideli, cu defectele lui dar si cu multe calitati., este locul unde pot sa ma exprim liber. In ultimele cateva luni, totusi am inceput sa mai scriu pe el si posturi personale, despre ce gandesc, ce imi place, postez fotografii facute de mine sau scriu advertotiale. 
HazLii este hobby-ul meu drag, o mica portita spre a cunoaste alte persoane din blogosfera romaneasca, este locul unde sunt criticata sau apreciata de cititorii mei, este un loc al meu si doar al meu de care sunt mandra. Prin intermediul blogului am avut ocazia sa cunosc persoane deosebite cu care am legat frumoase prietenii, am avut ocazia sa sustin anumite campanii de ajutorare sau de voluntariat, am avut ocazia sa invat multe lucruri pe care probabil altfel nu le-as fi cunoscut.
 
Consider ca blogarii sunt cei mai sinceri jurnalisti, chiar daca nu au diploma care sa ateste aceasta meserie, sunt cei care spun lucrurilor pe nume in cel mai direct mod posibil, pentru ca nu se tem de nimeni si de nimic. In coltul tau online tu tai si tu spanzuri, cu alte cuvinte aici pe HazLii eu sunt autoritatea suprema, chiar daca va place sau nu!
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.