CEWE Fotocarte – amintiri Reale

4 Comments
Proba numarul 35 din concursul SuperBlog 2010 este oferita de Hypermarket-ul Real.
In aceasta proba trebuie sa imi spun opinia despre serviciul de fotografi de la Real, CEWE Fotocarte, oferit de acestia in colaborare cu compania germana CeWe Color. Serviciul este destinat pasionatilor de fotografie si nu numai. Prin intermediul acestui serviciu vom putea da valoare inzecita amintirilor noastre, sub diferite forme de la simple fotografii printate, calendare, cani, tricouri sau alte produse personalizabile. Fotolumea mea, softul oferit de Real se poate descarca de pe site-ul www.real.ro care iti permite chiar sa lansezi comanda si offline, este intuitiv, usor de utilizat, toata interfata fiind scrisa in limba romana. Poti lansa comanda de oriunde din lume si produsele se pot ridica din 25 de locatii Real din Romania. Acest serviciu poate fi utilizat de asemenea si prin intermediul tonomatelor Digi Foto Maker din incinta magazinelor Real.
Fiind curioasa din fire am descarcat si instalat softul si de acolo pot sa va spun ca… timp de vreo ora am uitat cu desavarsire ca eu scriam de fapt un articol. Pur si simplu am fost fascinata de ce am descoperit. Am adaugat in program fotografii dintr-o anumita calatorie, draga mie, si am inceput sa le organizez sub forma unei carti. Rezultatul a fost uimitor!!! As lua toate fotografiile si le-as scoate sub forma de carte. si le-as aseza frumos in biblioteca sau le-as oferi persoanelor dragi mie. Cum fiecare fotografie are povestea ei, programul iti permite sa o si expui pe langa fotografiile pe care le grupezi dupa placul tau. Softul acesta chiar este genial! Cine nu si-ar dori sa primeasca o amintire sub forma de foto-carte?
In afara de foto-carte iti mai poti printa fotografiile, in functie de tipul de material si sub forma de: cana,  halba, bavetica, sapca, sort, tricouri, sacosa de panza, fata de perna, puzzle, animale din plus, mouse pad, glob cu inimioare sau zapada si felicitari. Oricum, produsul meu preferat este foto-carte pentru ca este ceva nou si util.

Cum se apropie cu rapiditate sarbatorile de iarna, in perioada 15 octombrie Р31 decembrie 2010, putem profita si de reduceri fara egal de la Real. Foto-cartea poate fi comandata  cu 30% reducere, calendarele si felicitarile cu 50%. Tot sa faci cadouri celor dragi!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2010.
Categories: SuperBlog 2010

4 Responses to “CEWE Fotocarte – amintiri Reale”

  1. Am comandat si eu o astfel de carte si de 10 zile ma chinui sa dau de cineva prin telefon (0356424424) si email pentru a afla cand sau daca va ajunge la mine. Ar trebui sa fie cadou de craciun pentru cineva drag si imi pare rau ca am facut comanda pentru ca acum stau ca pe ace intrebandu-ma daca a preluat cineva comanda si daca voi primi cartea in timp util. Probabil o sa caut alt cadou.

  2. @Anonim Va rog sa mergeti in unul din magazinele real si cereti inforatii. Din cate stiu comanda se ridica direct din magazin dar dvs aveati posibilitatea de a va urmari comanda si mai ales puteati vedea daca s-a dat in lucru, chiar din contul de utilizator. Puteti face acest lucru din tab-ul "Urmarirea comenzii".

    Contact relatii clienti:
    Tel: 0365 424 424
    E-mail: husaru@cewecolor.ro

  3. buna ziua ,va rog frumos sa-mi anulati comanda facuta azi 10 dec.deoarece nu sunt reduse pozele cu 0,20 lbuc.am mai comandat de la dvs.cu reducere acum ce saintamplat de nu a mers.anulati-o ca sa fac alta maine poate merge mai bine programul dv.multumesc astept mail deoarece telefonul dvs.nu merge suna numai ocupat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.