"Cel mai ieftin"

No Comments
Proba numarul 17 din concursul SuperBlog 2010 este oferita de Real Hypermarket Romania.
Criza… criza, dar la Real nu prea se simte. La ei parca sarbatorile au venit mai repede si cadourile au inceput chiar din luna iunie 2010, cand lantul de magazine Real a lansat un program interesant pentru populatie, numit “Cel mai ieftin”. Prin acest program sunt oferite spre vanzare produse la pretul cel mai mic posibil de pe piata romaneasca pentru a satisface orice buzunar. Proiectul a debutat in iunie 2010 cu 300 astfel de articole si la 1 noiembrie a ajuns la 500 de articole cu preturi mici. Pana la sfarsitul anului se doreste atingerea pragului de 700 de articole. La inceput a fost vorba de implmentarea acestui proiect doar pentru produsele care acopereau nevoilor de baza, treptat gama de acoperire extinzandu-se si la alte categorii decat cele care acopereau nevoile de baza. Tinta lor este aceea de a acoperi toate categoriile de produse!
Un program indraznet, zic eu, care va atrage cu siguranta si mai multi clienti!
Magazinele Real oricum au clienti fideli si multumiti, dar cu acest program cu siguranta vor atrage si mai multi.  Eu, de exemplu, mi-am intrebat o parte din cunoscuti daca isi fac frecvent cumparaturile la Real sau daca au fost macar o singura data. Sa stiti ca am fost surprinsa sa aflu ca unii se deplaseaza din mai stiu eu ce parte a orasului, unde au si alte magazine aproape de casa, tocmai pana la un anumit magazin Real.
Bineinteles ca am fost curioasa sa aflu ce anume ii pune pe drumul pana la Real. Raspunsurile lor au fost simple si va las si pe voi sa le cunoasteti, nu inainte de a le imparti in plusuri si minusuri. Nu m-am rezumat la o locatie, ci la toate din Bucuresti.
Plusuri: au oferta variata; gasesc tot ce vreau; au preturi chiar foarte bune; au multe promotii atractive; nu este aglomeratie; au cosuri curate; au niste gogosi foarte bune (desi cam scumpe); e singurul hipermarket deschis non-stop (care imi place); sunt mai aerisiti; apa la 5L marca proprie mi se pare super, ei cum pot oferi acest pret si altii nu, nu e tot apa?; au proiecte interesante prin care ajuta oamenii; produsele marca proprie sunt si calitative.
Minusuri:  zona foarte aglomerata; am fost o singura data, deocamdata nu am ce sa reprosez; au doar parcare subterana si este prea mica; uneori, noaptea, sunt prea multe case inchise; ar trebui facut ceva cu cainii din parcare.
Dupa cum vedeti parerile sunt multe si diferite asta insemnand ca oamenii au fost acolo si au si revenit. Eu una revin intr-un magazin doar daca sunt multumita de raportul calitate – pret. Voi de ce reveniti la un magazin?
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.