Ce imi doresc de la un laptop

No Comments
Proba numarul 37 de la concursul SuperBlog 2010 vine de la Azery cu urmatoarea teme:
Ce iti doresti de la un laptop si de ce?
Pana acum am avut un singur laptop HP de care am fost multumita, dar nu 100%.
Intodeauna mi-am dorit un laptop Toshiba de care cu siguranta as fi multumita si mi-ar fi drag de el. Toshiba s-a remarcat intodeauna prin calitate, design modern si elegant in acelasi timp. Pentru mine designul are aceeasi importanta ca si puterea laptopului.
Jucaria mea ar trebui sa aiba neaparat placa video dedicata, cat mai buna, pentru ca stiu ca m-as putea juca cu siguranta un joc care imi place mie foarte mult si care are cerinte video destul de mari. Majoritatea laptopurilor Toshiba cu placa video dedicata au si procesor puternic. Mi-ar mai fi utile un webcam incorporat, o unitate optica DVD RW si cat mai multe sloturi USB. Laptopul l-as folosi pentru browsing, filme, blogging, fotografie, chat si din acest motiv as vrea neaparat sa aiba un hard disk cat mai incapator, pe care sa stochez toate fotografiile, filmele sau serialele mele. As mai avea o preferinta, sa aiba 15.6 inch si neaparat tastatura cu num-pad, pe care eu o folosesc foarte mult in momentul in care lucrez in aplicatiile MS Office, in special in Excel.
Ca design, Toshiba m-a atras intodeauna prin simplitatea si eleganta lui. Culoarea negru mi s-ar potrivi cel mai bine la acest laptop.
Vine cumva Mos Craciun la mine cu ce imi doresc?
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.