Ce ai fi dispus sa faci pentru ARES?

2 Comments
Proba cu numarul 15 in concursul SuperBlog 2010 vine cu urmatoarea cerinta:
Povesteste-ne ce ai face daca ai avea, doar si pentru o zi, un ARES în calculatorul tău, această capodoperă a ingineriei hardware, unică prin design, specificații, performanțe și nu în ultimul rând, dotări (de exemplu – cum te-ai transforma tu în cel mai tare și invidiat gamer din lume.
In mitologia greaca, printre cei doisprezece mari zei ai Olimpului se numara si Ares, care este intruchiparea razboinicului suprem, urat de toata lumea datorita violentei si invidiat pentru puterea lui.
In zilele noastre Ares este considerata cea mai rapida placa video din lume, fabricata doar in 1000 de exemplare in toata lumea, ceea ce spune multe despre exclusivitatea acesteia.
Cum ar fi daca as avea aceasta placa video pentru o zi? Hmm … pentru mine sigur ar fi distractie pura si o sa va spun mai incolo si de ce.
Daca ar trebui sa o primesc in anticul meu calculator cred ca ar fi prea fitoasa si ar stanjeni celelalte componente, iar vechea mea placa video s-ar acoperi cu praf, de ciuda, dupa care ar lua foc. Cam  aceeasi reactie pe care o aveau ceilalti zei cand interactionau cu Ares, nu? Daca stau bine sa ma gandesc de abia acum inteleg de ce a fost denumita asa. Nu cred ca poti fi cel mai cel fara a atrage invidia celor din jur.
As da sfoara in tara ca-l ofer spre testare, pentru o zi, pe marele ARES unui gamer adevarat. Aspirantii pentru acest premiu ar trebui sa indeplineasca tot felul de porunci asa cum erau si in Legendele Olimpului, numai ca le-as adapta la zilele noastre si trebuintele mele.
Printre probele de concurs s-ar numara: 
– supravietuirea intr-o camera cu usa inchisa,alaturi de pisica mea Miki, cel putin 1 ora. Punctajul va fi acordat in functie de ranile suferite. Cat mai putine, cu atat mai multe puncte acordate.
– cel mai bun masaj de relaxare, exersat pe mine.
– pregatirea in casa a celui mai bun desert… evident, tot pentru mine.
– proba artistica de tipul “Gamerii au talent” – cantat, dansat, mimat si orice alte idei ar mai avea fiecare, doar taletul sa iasa la suprafata.
Deocamdata astea sunt probele la care as vrea sa ii supun pe gameri. Cel care va avea punctajul cel mai mare va fi desmnat castigatorul unei zile cu ARES.
De ce am ales acest mod de a profita de cea mai rapida placa video din lume? Pai… daca eu nu stiu cum sa o testez si nu ma impresioneaza foarte mult domeniul IT, macar cineva care are habar, sa ramana cu o amintire si o experienta fenomenala.
Care se baga la concurs?
Categories: SuperBlog 2010

2 Responses to “Ce ai fi dispus sa faci pentru ARES?”

  1. Cam dificila proba cu pisicuta noastra Miki pentru ca nici eu nu reusesc sa stau cu ea intr-o camera timp de 1 ora fara sa ma muste sau sa ma zgarie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.