Cartea de vizita virtuala

No Comments

Concursul superblog 2009 organizat de Pcnews a ajuns aproape de final. Proba 46 este sponsorizata de Hostway care cere sa ne dam cu parerea, despre cat de important este sa ai domeniu personalizat?

Ce inseamna domeniu personalizat? Inseamna sa poti lua un domeniu de forma www.cevreaueu.ro sau .eu, .com si multe alte terminatii. Astfel iti poti face mult mai bine si mai usor, cunoscuta afacerea online. Pentru utilizatorul de web-siteuri este mai usor sa retina denumirea unei firme dupa care sa adauge doar simpla terminatie .ro sau .com, decat ,daca dupa numele firmei ar urma o denumire greoaie, pe care multi nu se vor chinui sa o retina. Un domeniu personalizat, practic, reprezinta cartea de vizita, virtuala, a oricui!


Hostway, premiati de nenumarate ori, se stie ca sunt lideri de piata in oferirea serviciilor web: inregistrare domenii, gazduire web, solutii email, servere dedicate, colocare servere si o gramada de alte chestii pe care eu nici nu stiu sa le explic si au un portofoliu de clienti foarte importanti cum ar fi BRD, Coca-Cola, KFC, gsp.ro, trilulilu, ebay, cancan, disney si multi altii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.