Cartea copilariei mele!

2 Comments
Imediat ce am invatat alfabetul am descoperit si o noua pasiune, cititul. Cum prindeam un ban de la parinti (pentru ceva dulce) fugeam la librarie si imi cumparam cărţi. Atunci cartile erau pentru mine dulcele necesar, zilnic!
Din acea perioada am prins mare dragoste pentru o carte, primita de la bunica mea, Singur pe lume scrisa de autorul francez Hector Malot. Este o carte pe care o poti citi la orice varsta si pe care sincer am citit-o de cel putin 5 ori si de fiecare data o puteam privi cu alti ochi si o iubeam din ce in ce mai mult.
Lectura acestei carti este de-a dreptul captivanta, te tine pur si simplu legat de ea. Nu ai timp sa te plictisesti si te face sa traiesti intens emotiile si sentimentele personajelor. In mintea mea au ramas bine intipariti Remi, Vitalis  si Sufletel 🙂
Remi este personajul principal al cartii, un copil  pierdut, care trece prin numeroase peripetii, infrunta greutatile vietii fara a-si pierde vreo clipa speranta ca va fi bine, candva.
Nu vreau sa va povestesc ce se intampla in roman, puneti mana pe carte si va garantez ca dupa prima pagina nu o veti mai putea lasa din mana pana nu o terminati!
Categories: Ale mele

2 Responses to “Cartea copilariei mele!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.