Caravana Toyota Experience 2010

2 Comments
In perioada 21 septembrie – 21 noiembrie a avut loc in Romania Caravana Toyota Experience 2010. Caravana a strabatut 17 orase si a asteptat iubitorii de cai putere si de adrenalina sa testeze cateva din binecunoscutele modele Toyota, printre care s-au regasit si iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Urban Cruiser, RAV4, Hilux sau Land Cruiser 150.
Din pacate in week-end-ul cand a avut loc drive test-ul  in Bucurest la Baneasa Shopping City (2-3 octombrie 2010), eu eram plecata teleleu pe la Galati asa ca nu am putut profita de acest eveniment.
Cu siguranta daca eram in Bucuresti, faceam tot posibilul sa fiu plimbata cu un Avensis! De ce nu l-as fi condus eu? Pentru ca pur si simplu nu am carnet si nici nu vreau sa mi-l iau. Nu vreau sa fiu alta belea pe sosele. Oricum ma atrage mai mult sa am sofer decat sa conduc masina. Prefer sa conduc altceva!
Daca stau bine sa ma gandesc cu siguranta as fifost o pacoste de client pentru un test drive.
In primul rand m-as fi instalat comod in dreapta, reglam scaunul ca sa stau cat mai confortabil, as fi butonat un pic mp3-playerul din dotare si as fi dat drumul la muzica, curioasa as fi butonat si GPS-ul incorporat si as fi inceput sa explorez toate butoanele, cesuletele, clapetele si alte obiecte necunoscute de pe bord, dupa care mi-as fi pus centura de siguranta.
L-as fi terorizat pe sofer cu intrebari, l-as fi rugat sa imi faca o mica istorie a lui Avensis, de unde provine numele si multe intrebari de genul:
– Aceasta ce este? Ce face? Cum functioneaza?
– Aceasta ce inseamna?
– Cat de repede poate merge? Vreau sa vad si sa simt!
As fi putut sa fac toate aceste lucruri stiindu-ma in siguranta, alaturi de un sofer experimentat, care cu siguranta nu ar fi putut sa ma omoare, nici daca ar fi vrut, dupa cate intrebari i-as fi pus :))
In filmuletul de mai jos puteti sa va faceti o idee despre cum s-au desfasurat drive testele Toyota!

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2010, etapa numarul 2, pentru Toyota.

Categories: SuperBlog 2010

2 Responses to “Caravana Toyota Experience 2010”

  1. @Florea Nu ti-a placut evenimentul, sau ce anume ti s-a parut urat? Sunt curioasa pentru ca eu nu am ajuns acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.