Cadouri pentru cei dragi

No Comments
Perioada aceasta este preferata mea! Vin sarbatorile, orasul este imbracat in luminite si lumea este agitata in goana dupa cadouri. Este perioada in care se ofera cele mai multe daruri, vezi cele mai multe zambete si oamenii devin mai indulgenti si intelegatori. Mi-ar placea ca tot anul sa fie asa!

In fiecare an stau si fac lista de cadouri si ma gandesc cam ce si-ar dori fiecare persoana draga mie. Vreau sa ii vad pe toti bucurosi in momentul in care desfac cadoul.

De exemplu surorii mele mi-ar placea sa ii cumpar un laptop Asus UL20A-2X064V de 12,1 inch, cu camera web incorporata, bluetooth si hdd de 250 GB, pe care stiu ca l-ar tine mereu dupa ea. S-ar strecura usor in geanta ei mare si ar inlocui cu success toate revistele glossy pe care si le cumpara mereu. Asa ar avea toate revistele dupa ea, ar putea comunica oricand cu prietenii si rudele ei, ar transfera imediat pe el pozele pe care le face peste tot unde merge,. Nu este ea fan tehnologie dar stiu ca acest micut laptop ar da-o gata si ar deveni accesoriul ei preferat.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog 2009, organizat de Pcnews.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.