Atunci cand este chimie…

No Comments
Proba numarul 27 din concursul SuperBlog 2010 vine din partea Oktal cu urmatoarea cerinta:
“Scrie un articol in care sa povestesti ce laptop din promotia Oktal va stimuleaza imaginatia si de ce?
Promotia Oktal este expusa imediat ce intri in magazinului online, este variata, atractiva si generoasa.  Preturi si oferete cum rar intalnesti, de exemplu la majoritatea laptopurilor primesti si o geanta speciala, sau poti achizitiona orice produs din magazin in 5 rate cu ajutorul cardului avantaj si ai si transportul gratuit pentru sume de peste 500 ron.  Oricum in general pretul este cel care atrage si Oktal chiar a facut reduceri de pret considerabile.
Dintre numeroasele produse afisate, ochii mei s-au oprit asupra unul laptop Toshiba Satellite L655-121, indraznet, stralucitor, negru si misterios cu  linii delicate dar ferme si rotunjimi perfecte, exact acolo unde trebuie. Chimia s-a realizat intre noi chiar de la prima vedere!
Poate la configuratie seamana cu multe altele, avand Procesor Intel® CoreTM i5-450M 2.4GHz, memorie 4GB, HDD de 500GB, placa video ATI Radeon HD5650 de 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium preinstalat, dar va spun ca este ceea ce eu imi doresc, are personalitatea lui proprie care se completeaza perfect cu personalitatea mea. As putea sa stau ore intregi cu mainile pe el, sa il ating delicat sau ferm, repede sau incet, depinde de ce vreau sa obtin de la el. Cine imi spune ca pare sensibil, nu il cunoaste. Doar dupa ce il ai, poti sa ii apreciezi adevarata valoare.
Stiti vorba… aparentele inseala!
Categories: SuperBlog 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.