Atlas de mitocanie urbana

No Comments

Pentru a citi descrierea fiecarei specii da click pe imagine.
Daca doresti sa asculti descrierea unei anumite specii de mitocanie urbana da clik pe denumire si salveaza fisierul format mp3. Auditie placuta :))

Badaranul de cinematograf (Pelicula Bipedo Retardus)


Cocalarul de trafic (Musculo Cocalarus)


Pitipoanca de companie (Siliconatus Felina)


Taranul de mall (Mallus Homoretardus)


Marlanul de Dorobanti (Dorobantio Ostentativus)


Mitocanul de birou (Multinationalus Mitocanus)


Baiatul de bani gata (Trabucus fitzas exprimatus) – fara poza deocamdata.

Actioneaza indeosebi noaptea, in spatii inchise, denumite de contemporani: “Cluburi deee, Fitze”, banii nefiind o problema, multumita familiei in care s-a nascut.
Manat de dorinta de recunoastere a, masculinitatii, se afla permanent in cautarea imperecherii cu femele din categoria “Pitipoanca de companie”. (in curand).
In momentul in care reuseste, manat de discretie, are grija sa afle toata lumea prin intermediul presei de moravuri usoare.
Fire nestatornica, cu cat numarul femelelor marcate este mai mare, cu atat multumirea de sine creste in aplauzele masculilor din aceeasi specie.
Atunci cand
nu conduce masina a carei asigurare costa cat intretinerea unei scari de bloc, are mainile ocupate cu cheile masinei, cu un trabuc mare cat antebratul, sau cu telefonul mobil, evident scump, luate doua cate doua.
In timpul care ii ramane, se odihneste.

Daca ai fost deranjat de comportamentul lui, sau al altor exemplare ce apartin aceleiasi specii ale faunei urbane neidentificate de noi, povesteste pe antimitocanie@eliberadio.ro.

O campanie Radio Guerrilla.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.